TOKAT / ALMUS - Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu

Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu

Tokat ili Almus ilçesi Çevreli kasabası
Vizyon
Bölgenin eğitim,kültür ve sanat merkezi olmak. Hizmet ettiğimiz çevrenin gelişimine katkı sunan kurum olmak.
Misyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanı yetiştiren; yeni yaklaşımlarla eğitim öğretime gerekli önemi veren, eğitim imkanlarını öğrencilere sunan, TKY yaklaşımıyla çalışarak öğrencileri hayata hazırlamak.
Başarılar
Tüm çevre okulları arasında belirgin,sosyal yönden faal ,kültürel etkinliklere sürekli katılım içerisinde bulunmaktayız.
Rehber Öğretmen :
Derslik :7<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Kolorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
4 - Lojmanlarımızın onarımı yapılarak kullanılır hale getirilmişlerdir.
Ulaşım
Ulaşım problemi yoktur.İle ve ilçeye rahat bir şekilde geliş ve gidiş yapılabilinir.
Yerleşim Yeri
Çevreli Kasabası 1760 yıllarında Erzincan, Erzurum ve Tokat Reşadiye’den gelen Cinnazlar, Molla Ahmetler, Döşlü Oğulları Molla Emin Sülalesi, Pir Ali Oğulları ve Karacalar tarafından kurulmuştur. Kasabanın etrafı tamamıyla dağlarla çevrilidir. Sonradan köy ve kasaba isimleri değiştirilirken “Çevreli” adını almıştır. Çevreli Kasabası, Orta Karadeniz Bölgesi’nde yüz kilometrekare yüzölçümü olan Almus ilçesinin en büyük yerleşim merkezidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 47 İlçe merkezine 11 km uzaklıktadır.Çevreli Kasabası, Orta Karadeniz Bölgesi’nde yüz kilometrekare yüzölçümü olan Almus ilçesinin en büyük yerleşim merkezidir. Batısında Ormandibi Kasabası, doğusunda Kınık Köyü, kuzeyinde Kozalan Mezrası ve Şendere, güneyinde Sivas iline bağlı Demirözü ve Yusufoğlan köyleri bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu