TOKAT / ALMUS - Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu

Okulumuzda 15 Temmuz´da Demokrasi ve Vatanın Bölünmez Bütünlüğü İçin Şehit Düşmüş Kahramanlarımızı Anma Programı Düzenlendi.

"15 Temmuz Hain Darbe Girişimi" sonrası vatanımızın bölünmez bütünlüğü, demokrasimizin devamı ve ülkemizin istikbali için şehit ve gazi olan kahramanlarımızı andık.  İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından Okul Müdürümüz Sabri Turan´ın konuşması, 15 Temmuzla ilgili hazırlanan vidyoların öğrencilere izletilmesi, öğrencilerimiz tarafından vatan,bayrak,şehitlik ve kahramanlık konulu şiirlerin okunması ve şehitlerimiz için öğrencilerimizin yazdıkları mektupların okunması ile törenimizi gerçekleştirdik.

Binlerce yıldır vatan,ezan,bayrak gibi kutsallarımız uğruna şehit düşmüş tüm kahramanlarımıza minnettarız. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Yayın: 26.09.2016 - Güncelleme: 26.09.2016 01:26 - Görüntülenme: 176